Δέκα Λόγοι

για να επιλέξετε το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων “ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ”

1. Για τους καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας στέκονται κοντά στο μαθητή και μοιράζονται την αγωνία του. Οι καθηγητές εκτός από τη μελέτη, βοηθούν κάθε μαθητή να φανερώσει τον καλύτερο εαυτό του.

2. Για τα ομοιογενή μας τμήματα

Τμήματα ολιγομελή που εγγυώνται το καλύτερο περιβάλλον μάθησης και εξατομικεύουν το μάθημα για κάθε μαθητή χωριστά. Τμήματα που με την ομοιογένειά τους κάνουν το μάθημα ακόμη πιο αποτελεσματικό και ενθαρρύνουν την άμιλλα ανάμεσα στους μαθητές μας.

3. Για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Ένα πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε κλάδο απ΄όλους τους διδάσκοντες. Έτσι, συνθέτει την πείρα όλων και διαμορφώνει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο την προετοιμασία των μαθητών μας.

4. Για τα βιβλία των καθηγητών μας

Βιβλία που τα διαβάζουν καθηγητές και μαθητές σε όλη την Ελλάδα. Εσείς έχετε το προνόμιο να βρίσκεστε κοντά στους ίδιους συγγραφείς: τους καθηγητές μας.

5. Για τις σημειώσεις μας

Τα βιβλία μένουν. Οι σημειώσεις αλλάζουν. Οι σημειώσεις μας είναι τα μικρά μας έξυπνα βιβλία. Γράφονται από ομάδα καθηγητών και προσαρμόζονται κάθε φορά στις άμεσες ανάγκες των μαθητών μας και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

6. Για τα οργανωμένα διαγωνίσματά μας

Αυτά διεξάγονται σε συνθήκες πανελλαδικών εξετάσεων. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεθοδεύσετε τις επαναλήψεις σας σε κάθε ενότητα και να διαμορφώσετε μια πραγματική εικόνα για την προσπάθειά σας.

7. Για το πρόγραμμά μας

Πρόγραμμα που καθιστά το μάθημα πιο σφιχτό, περιεκτικό και ουσιαστικό. Με αρκετές φροντιστηριακές ώρες, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για κανένα μαθητή να χρειάζεται εξωσχολική βοήθεια.

8. Για το εκπαιδευτικό μας περιβάλλον

Στα εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ φοιτούν μαθητές από ολόκληρη τη Δυτική Αττική και τον Πειραιά. Νέοι με διαφορετική ο καθένας αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο να πετύχουν.

9. Για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας

σε ειδυλλιακό, καταπράσινο περιβάλλον με αθλητικές εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκες, σύγχρονα εργαστήρια, μεγάλους χώρους, πολλές αίθουσες, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε τους σκοπούς μας.

10. Για τους συνεργάτες μας

Τα εκπαιδευτήρια προχώρησαν σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες από τον Πανεπιστημιακό και Φροντιστηριακό χώρο.

Από Φροντιστήρια ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ:
Σινάνης Αναστάσιος (Φυσικός – Συγγραφέας)
Φραντζής Χρήστος (Μαθηματικός – Συγγραφέας)
Βάρναλης Νίκος (Μαθηματικός - Συγγραφέας)


Επίσης:
Πασσάς Ιωάννης (Φιλόλογος – Συγγραφέας)
Πετίνη Ελευθερία(Φιλόλογος – Συγγραφέας)
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα (Φιλόλογος– Συγγραφέας)
Όλοι είναι συγγραφείς επιστημονικών βιβλίων καταξιωμένοι στο χώρο της εκπαίδευσης.