Βραβεία Μαθηματικής Εταιρείας

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, δέχθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο τους μαθητές μέλη των εθνικών ομάδων που διακρίθηκαν στις Μαθηματικές Ολυμπιάδες. Μεταξύ των μαθητών που έτυχαν αυτής της τιμής ήταν και ο μαθητής μας Βάιος – Ραφαήλ Μιχαλάκης ο οποίος αποτελεί μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας που έλαβε μέρος στην 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων. Ο μαθητής μας στον εν λόγο Διαγωνισμό απέσπασε Χάλκινο Μετάλλιο.

Τους μαθητές συνόδευαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής κ Νικόλαος Αλεξανδρής, ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμών Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ανάργυρος Φελλούρης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Τυρλής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές τονίζοντας ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως από τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. Και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Εμείς οι Έλληνες έχουμε αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα: Είμαστε ένας Λαός, ο οποίος ιδίως στις δύσκολες στιγμές καταφέρνει πάρα πολλά πράγματα. Ξέρει να διακρίνεται. Η ψυχή του Έλληνα απέδειξε ιστορικά ότι μπορεί να υπερνικήσει κάθε δυσκολία. Και μέσα από αυτές τις δυσκολίες πορευτήκαμε σε όλη μας την ιστορία. Αν υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο δείχνει την διαχρονικότητα της φυλής, το κυριότερο είναι αυτό: Η μεγάλη δύναμη της ψυχής στις δύσκολες ώρες. Σε εσάς, στις οικογένειές σας, που ξέρω ότι στερούνται για να κάνετε αυτό που κάνετε, εύχομαι ξανά καλή δύναμη για το μέλλον. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτό το οποίο πετύχατε. Και θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτό που είμαι σίγουρος πως θα πετύχετε στο μέλλον».

 

 Χάλκινο Μετάλλιο στην 35η Βαλκανική Ολυμπιάδα

 

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…ΓΙΑ 5η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Το σχολείο μας διακρίθηκε για μια ακόμα φορά στην 35η Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ¨Ο Αρχιμήδης¨ 2018,με το μαθητή μας Βάιο Μιχαλάκη της Β΄Λυκείου,να βραβεύεται με το Αργυρό Μετάλλιο. Επίσης,θα πάρει μέρος στην 35η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα, αφού κατετάγη μέσα στην τελική εξάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Έτσι, συμπεριλαμβάνεται στους μαθητές που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Οι διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου,στο Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών,την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Στο φετινό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20/01/2018, διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας:

Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ, Γ΄ Λυκείου, Α΄ Βραβείο

Ντάκουλας Γεώργιος, Β΄ Γυμνασίου

Οι φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας μας έκαναν και πάλι πολύ χαρούμενους και περήφανους. Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στους καθηγητές Μαθηματικούς που ενθάρρυναν και υποστήριξαν έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για τα Μαθηματικά, προσφέροντάς τους εντατική προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας. Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν σε όλους τους αναφερόμενους μαθητές-τριες που διακρίθηκαν και στους Γονείς τους, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

μαθητής του σχολείου μας Βάιος Μιχαλάκης με τον καθηγητή του των μαθηματικών κ. Νίκο Βάρναλη μετά τη βράβευσή του με Χάλκινο Μετάλλιο στο Μαθηματικό διαγωνισμό "Αρχιμήδης"

Το σχολείο μας διακρίθηκε για μια ακόμα φορά στην 34η Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ¨Ο Αρχιμήδης¨ 2017,με το μαθητή μας Βάιο Μιχαλάκη της Β΄Λυκείου,να βραβεύεται με το Χάλκινο Μετάλλιο.

Έτσι, συμπεριλαμβάνεται στους μαθητές που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Οι διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου,στο Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών,την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Στο φετινό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28/01/2017, διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας:

 

Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ, Β΄ Λυκείου, Α΄ Βραβείο

Τώρος Αθανάσιος, Β΄ Λυκείου

Κανελλόπουλος Ηλίας, Β΄ Λυκείου

Σκαλούμπακα Νικολέτα, Β΄ Λυκείου

 

Οι φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας μας έκαναν και πάλι πολύ χαρούμενους και περήφανους. Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στους καθηγητές Μαθηματικούς που ενθάρρυναν και υποστήριξαν έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για τα Μαθηματικά, προσφέροντάς τους εντατική προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν σε όλους τους αναφερόμενους μαθητές-τριες που διακρίθηκαν και στους Γονείς τους, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

 

 

 «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Ο μαθητής του σχολείου μας Βάϊος Μιχαλάκης με τον καθηγητή του των μαθηματικών κ. Νίκο Βάρναλη μετά τη βράβευσή του με Χάλκινο Μετάλλιο στο Μαθηματικό διαγωνισμό "Αρχιμήδης"

Με τις φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, το Σχολείο μας κάνει πλέον την επιτυχία παράδοση! Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» προκρίνονται στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα αποδεικνύοντας πως η συστηματική προσπάθεια, η επιμονή και ο πλήρης και σωστός εκπαιδευτικός προγραμματισμός οδηγούν σε λαμπρές επιτυχίες.

Στο φετινό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 16/01/2016, διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας:

 Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ, Α΄ Λυκείου Α΄ Βραβείο
Τώρος Αθανάσιος, Α΄ Λυκείου Γ΄ Βραβείο
Σκαλούμπακα Νικολέτα, Α΄ Λυκείου
Φραγκής Δημήτριος, Α΄ Λυκείου
Λάσπας Παναγιώτης, Β΄ Λυκείου

Στην 33η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» κατέλαβαν την 3η θέση Πανελλαδικά μεταξύ όλων των Λυκείων της Ελλάδος και ο μαθητής μας Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Α΄ Λυκείου βραβεύτηκε με Χάλκινο Μετάλλιο.

Οι διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016.

Οι φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας μας έκαναν και πάλι πολύ χαρούμενους και περήφανους.

Ο μαθητής μας Μιχαλάκη Βάιο - Ραφαήλ συμπεριλαμβάνεται στους μαθητές που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στους καθηγητές Μαθηματικούς που ενθάρρυναν και υποστήριξαν έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για τα Μαθηματικά, προσφέροντάς τους εντατική προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν σε όλους τους αναφερόμενους μαθητές-τριες που διακρίθηκαν και στους Γονείς τους, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

Ανεξαρτήτως του όποιου αποτελέσματος, το ταξίδι στη γνώση είναι πάντα μαγικό. Το όραμα και η διάθεση για διάκριση καθιστούν τη μάθηση μια διαδικασία δυναμική και δημιουργική.

Υγεία, πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

 

 

ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στους Μαθηματικούς διαγωνισμούς ¨ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ¨ και ¨ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ¨. Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» στην 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» κατέλαβε την 1η θέση Πανελλαδικά μεταξύ όλων των Γυμνασίων της Ελλάδος με τους βραβευθέντες μαθητές μας:

Μιχαλάκη Βάιο - Ραφαήλ (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)
Τώρο Αθανάσιο (ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» στον 75ο Ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ όλων των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων της Δυτικής Αττικής και την 3η θέση μεταξύ όλων των Γυμνασίων της Ελλάδος.

Οι επιτυχόντες και διακριθέντες μαθητές μας είναι:

Κανελλόπουλος Ηλίας της Γ΄ τάξης Γυμνασίου
Μιχαλάκης Βάιος - Ραφαήλ της Γ΄ τάξης Γυμνασίου,( Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ)
Σκαλούμπακα Νικολέττα της Γ΄ τάξης Γυμνασίου,(Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ)
Τώρος Αθανάσιος της Γ΄ τάξης Γυμνασίου
Χαρατσάρη Κωνσταντίνα της Β΄ τάξης Γυμνασίου
Χρηστάκου Εφηάννα της Β΄ τάξης Λυκείου

(Λεζάντα της φώτο)

Οι βραβευθέντες μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας

Μιχαλάκης Βάιος(Χρυσό μετάλλιο ¨Αρχιμήδης¨,Α΄Βραβείο ¨Ευκλείδης¨),
Τώρος Αθανάσιος(Χάλκινο μετάλλιο ¨Αρχιμήδης),
Σκαλούμπακα Νικολέττα(Γ΄Βραβείο ¨Ευκλέιδης¨)
με τον καθηγητή τους των Μαθηματικών, την ημέρα της βράβευσής του 1/03/2015 από την Μαθηματική Εταιρεία.

 

 

Χάλκινο μετάλλιο στην 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα

 

Ο μαθητής Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Γ΄ τάξης του Ιδιωτικού Γυμνασίου «Νέα Παιδεία» απέσπασε χάλκινο μετάλλιο στη 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 24 έως 29 Ιουνίου 2015 με τη συμμετοχή των μαθητών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν 19 Ευρωπαϊκές χώρες καθεμιά από τις οποίες εκπροσωπήθηκε από μια ομάδα έξι μαθητών. Η επιτυχία αυτή του μαθητή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί πολλές από τις εθνικές ομάδες άλλων χωρών που συμμετείχαν σ’ αυτή τη διοργάνωση έχουν παράδοση επιτυχιών στις Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή μας ο οποίος για μία ακόμη φορά μας κάνει υπερήφανους, διότι με τη διάκρισή του έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό σε μια τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

 

 

 

 

Μια ακόμη βράβευση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας σε μαθητή μας, για τη διάκρισή του στο διαγωνισμό «Ευκλείδης»: Ο μαθητής Δημήτρης Φραγκής πήρε το 2ο Βραβείο Πανελλαδικά στη Δευτέρα Γυμνασίου.

Ο μαθητής την Εκπαιδευτηρίων ¨Νέα Παιδεία¨ Δημήτρης Φραγκής, με τον καθηγητή του των Μαθηματικών, την ημέρα της βράβευσής του 23/02/2014 από την Μαθηματική Εταιρία.

 

 

 

 

 

Μια ακόμη βράβευση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στους μαθητές μας, για τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό «Ευκλείδης»: Ο μαθητής Χατζής Νικόλαος πήρε το 1ο βραβείο για τη Πανελλαδικά στη Δευτέρα Γυμνασίου και η μαθήτρια Χρηστάκου Έφη Άννα το 3ο βραβείο Πανελλαδικά στην Τρίτη Γυμνασίουƒƒ

Οι βραβευθέντες μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» Χατζής Νικόλαος και Χρηστάκου Έφη Άννα με τον καθηγητή τους των Μαθηματικών την ημέρα της βράβευσής τους από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

 

 

 

 

 

Δύο τεράστιες επιτυχίες για τα εκπαιδευτήρια μας.Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία βράβευσε τους μαθητές Αγγελάκη Παναγιώτη(ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) και Γιώτη Ελισσάβετ(ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) για την διάκριση τους στον Πανελλήνιο Μαθηματικό διαγωνισμό ¨ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ¨, θέτοντας υποψηφιότητα για την εθνική ομάδα μαθηματικών.

 

Οι βραβευθέντες μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» Αγγελάκης Παναγιώτης και Γιώτη Ελισάβετ με τον καθηγητή τους των Μαθηματικών την ημέρα της βράβευσής τους από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

 

 

Χρυσές επιτυχίες στον μαθηματικό διαγωνισμό "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ"

Ο μαθητής του σχολείου μας Βάιος Μιχαλάκης με τον καθηγητή του των μαθηματικών κ. Νίκο Βάρναλη μετά τη βράβευσή του με Χάλκινο Μετάλλιο στο Μαθηματικό διαγωνισμό "Αρχιμήδης" Το σχολείο μας διακρίθηκε για μια ακόμα φορά στην 34η Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ¨Ο Αρχιμήδης¨ 2017,με το μαθητή μας Βάιο Μιχαλάκη της Β΄Λυκείου,να…
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, δέχθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο τους μαθητές μέλη των εθνικών ομάδων που διακρίθηκαν στις Μαθηματικές Ολυμπιάδες. Μεταξύ των μαθητών που έτυχαν αυτής της τιμής ήταν και ο μαθητής μας Βάιος – Ραφαήλ Μιχαλάκης ο οποίος αποτελεί μέλος…
Ο μαθητής Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Γ΄ τάξης του Ιδιωτικού Γυμνασίου «Νέα Παιδεία» απέσπασε χάλκινο μετάλλιο στη 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 24 έως 29 Ιουνίου 2015 με τη συμμετοχή των μαθητών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν 19 Ευρωπαϊκές χώρες καθεμιά…