Συνεχίζουμε την παράδοση…Για 4η συνεχή χρονιά το μοναδικό σχολείο της δ/νσης εκπ/σης Γ΄Αθήνας στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα - Ο Αρχιμήδης

Ο μαθητής του σχολείου μας Βάιος Μιχαλάκης με τον καθηγητή του των μαθηματικών κ. Νίκο Βάρναλη μετά τη βράβευσή του με Χάλκινο Μετάλλιο στο Μαθηματικό διαγωνισμό "Αρχιμήδης"

Το σχολείο μας διακρίθηκε για μια ακόμα φορά στην 34η Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ¨Ο Αρχιμήδης¨ 2017,με το μαθητή μας Βάιο Μιχαλάκη της Β΄Λυκείου,να βραβεύεται με το Χάλκινο Μετάλλιο.

Έτσι, συμπεριλαμβάνεται στους μαθητές που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Οι διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου,στο Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών,την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Στο φετινό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28/01/2017, διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας:

Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ, Β΄ Λυκείου  Α΄ Βραβείο

Τώρος Αθανάσιος, Β΄ Λυκείου 

Κανελλόπουλος Ηλίας, Β΄ Λυκείου                                                                 

Σκαλούμπακα Νικολέτα, Β΄ Λυκείου

 

Οι φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας μας έκαναν και πάλι πολύ χαρούμενους και περήφανους. Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στους καθηγητές Μαθηματικούς που ενθάρρυναν και υποστήριξαν έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για τα Μαθηματικά, προσφέροντάς τους εντατική προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν σε όλους τους αναφερόμενους μαθητές-τριες που διακρίθηκαν και στους Γονείς τους, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.