loader image

«Ο κατά Φαντασίαν Ασθενής» (Le Malade Imaginaire) του Μολιέρου,από μαθητές μας στο Φεστιβάλ Γαλλικής Γλώσσας EXPRIMENDANSE!

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026 το σχολείο μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ Γαλλικής Γλώσσας EXPRIMENDANSE που οργανώθηκε από τη σύμβουλο εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Δρ. Λ. Μαυρίδου. Γυμνάσια και Λύκεια της Δ.Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας έλαβαν μέρος με αφορμή τον εορτασμό για τα 400 χρόνια από τη γέννηση του διαχρονικού δημιουργού Μολιέρου.
Οι μαθητές μας παρουσίασαν στη σκηνή του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, απόσπασμα από το θεατρικό έργο του Μολιέρου «Ο κατά Φαντασίαν Ασθενής» (Le Malade Imaginaire). Τα παιδιά απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους στη γαλλική γλώσσα μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία !
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και δίνουμε ραντεβού του χρόνου με νέες συμμετοχές!